ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Reviewed by Momizat on . Μετά την απουσία ενός έτους, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης επέστρεψε δυναμικά, συμμετέχοντας με επιτυχία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 12-11 Μετά την απουσία ενός έτους, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης επέστρεψε δυναμικά, συμμετέχοντας με επιτυχία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 12-11 Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

Μετά την απουσία ενός έτους, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης επέστρεψε δυναμικά, συμμετέχοντας με επιτυχία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 12-11-2017, αφού κάλυψε και τα 42.19 μέτρα του αγώνα, πετυχαίνοντας μάλιστα καλύτερη επίδοση από την προηγούμενη συμμετοχή του.
Εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια του παλιού αθλητή του Ομίλου μας Κωνσταντίνου Παπαθανάση, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τερμάτισε και μάλιστα με πολύ καλή επίδοση για ερασιτέχνη αθλητή.
Συγχαρητήρια στο Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο για την προσπάθειά τους, και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να επιτύχουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις.
Επίσης πρέπει να συγχαρούμε και το Σωτήρη Χατζή που συμμετείχε οικογενειακώς, με τη σύζυγό του Ειρήνη και το 2χρονο γιό του Θάνο στον αγώνα των 5.000 μέτρων.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top