Σωτήρης Χατζής – ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ…. Reviewed by Momizat on . Ο Σωτήρης Χατζής, αθλητής και προπονητής του Ομίλου μας, έλαβε μέρος στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 6-11-2014. Μετά τον τερματισμό του, ο Ο Σωτήρης Χατζής, αθλητής και προπονητής του Ομίλου μας, έλαβε μέρος στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 6-11-2014. Μετά τον τερματισμό του, ο Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Σωτήρης Χατζής – ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ….

Σωτήρης Χατζής – ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ….

Ο Σωτήρης Χατζής, αθλητής και προπονητής του Ομίλου μας, έλαβε μέρος στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 6-11-2014.

Μετά τον τερματισμό του, ο Σωτήρης μας είπε ότι η συμμετοχή του στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου ήταν κάτι που ήθελε από καιρό να δοκιμάσει και χαρακτήρισε την στιγμή του τερματισμού του στο Καλλιμάρμαρο ως μία από τις σπουδαίες αθλητικές του εμπειρίες και επιτυχίες.

Ο Σωτήρης είναι ο δεύτερος προπονητής του Ομίλου μας που έχει λάβει μέρος στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αφού παλιότερα έχει συμμετάσχει και μάλιστα δύο φορές, η Γιάννα Πετροπούλου, η οποία και τις δύο φορές τερμάτισε με πολύ καλούς χρόνους για ερασιτέχνη δρομέα.

 

 

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top