«ΝΤΑΜΠΛ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ Reviewed by Momizat on . Διπλή επιτυχία για τον Σωτήρη Χατζή στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κορωπίου, αφού κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία ανδρών, όσο και στην κατηγορία Διπλή επιτυχία για τον Σωτήρη Χατζή στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κορωπίου, αφού κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία ανδρών, όσο και στην κατηγορία Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » «ΝΤΑΜΠΛ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

«ΝΤΑΜΠΛ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Διπλή επιτυχία για τον Σωτήρη Χατζή στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κορωπίου, αφού κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία ανδρών, όσο και στην κατηγορία διπλού ανδρών.

Ο Σωτήρης στην κατηγορία ανδρών, σε ένα συναρπαστικό τελικό, νίκησε τον Γ. Δομάγερ με 2-1 σετ (12-10 στο tie break), αφού έσωσε δύο match ball. Ο τελικός που συνοδεύτηκε από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που τον παρακολούθησαν.

Στο διπλό ανδρών ο Σωτήρης, με συμπαίκτη τον γνωστό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο κατέκτησε εύκολα την 1η θέση, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Ο έτερος εκπρόσωπος του Ομίλου μας Νότης Σωτηρόπουλος, στην κατηγορία ανδρών έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τον Γ. Δομάγερ.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top