Καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας Reviewed by Momizat on . Αρκετά καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακ Αρκετά καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας

Καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας

Αρκετά καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες.

Στους άνδρες ο `Αλκης Κουκουβίνης, πετυχαίνοντας δύο νίκες έφθασε στον 3ο γύρο της κατηγορίας pro στο τουρνουά spinball tennis tournament 2018 που έγινε στο Χαλάνδρι tennis club.

Στις γυναίκες στο τουρνουά διπλού γυναικών «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ 2018», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τον Ο.Α. Χολαργού είχαμε τριπλή συμμετοχή με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Ειρήνη Βαβουράκη και η Μαρία Μαυρίκα, έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά της κατηγορίας.

Στο ίδιο τουρνουά, στην κατηγορία διπλού γυναικών beginners η  Ηλέκτρα Κόλλια  με παρτενέρ την ξαδέλφη της Γ. Πούλου, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά.

Το ΔΣ του Ο.Α. Ζωγράφου συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες και εύχεται σε αυτούς αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας καλή πορεία στους επόμενους αγώνες, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα του Ο.Α. Πετρούπολης.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top