Η Ειρήνη Βαβουράκη 2η στην κατηγορία διπλού μικτού του ΟΠΕΝ 2017 του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων Reviewed by Momizat on . Η Ειρήνη Βαβουράκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την επιτυχία στο στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Αγίων Αναργύρων. Τις προη Η Ειρήνη Βαβουράκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την επιτυχία στο στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Αγίων Αναργύρων. Τις προη Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Η Ειρήνη Βαβουράκη 2η στην κατηγορία διπλού μικτού του ΟΠΕΝ 2017 του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων

Η Ειρήνη Βαβουράκη 2η στην κατηγορία διπλού μικτού του ΟΠΕΝ 2017 του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων

Η Ειρήνη Βαβουράκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την επιτυχία στο στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Αγίων Αναργύρων.
Τις προηγούμενες χρονιές ήταν νικήτρια, φιναλίστ στην κατηγορία του απλού γυναικών, ενώ φέτος με παρτενέρ τον «γηπεδούχο» Διαμαντή Καλογερόπουλο κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του διπλού μικτού.
Παράλληλα η Ειρήνη έφθασε μέχρι τα ημιτελικά της κατηγορίας γυναικών, όπου ηττήθηκε από την τελική νικήτρια Ειρ. Ορκοπούλου.
Στο ίδιο πρωτάθλημα οι Σωτήρης Χατζής και Νότης Σωτηρόπουλος έφθασαν μέχρι τα προημιτελικά της κατηγορίας ανδρών.
Συμμετοχή με καλή εμφάνιση είχαν και οι `Αλκης Κουκοβίνης και `Αρτεμις Σωτηροπούλου.
Συγχαρητήρια στην Ειρήνη για την επιτυχία της καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές του Ομίλου μας για την προσπάθειά τους.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top