Η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών και αθλητριών μας 3η θέση για τη Μαρία Μαυρίκα στο τουρνουά του Ο.Α. Πετρούπολης Reviewed by Momizat on . Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα τουρνουά του καλοκαιριού, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες.   Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα τουρνουά του καλοκαιριού, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες.   Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών και αθλητριών μας 3η θέση για τη Μαρία Μαυρίκα στο τουρνουά του Ο.Α. Πετρούπολης

Η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών και αθλητριών μας 3η θέση για τη Μαρία Μαυρίκα στο τουρνουά του Ο.Α. Πετρούπολης

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας στα τουρνουά του καλοκαιριού, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο.Α.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο OPEN που διοργάνωσε ο Ο.Α. Πετρούπολης, η Μαρία Μαυρίκα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών PRO, πετυχαίνοντας 4 νίκες και αποδεικνύοντας ότι το νέο αίμα του Ομίλου μας βρίσκεται πλέον σε τροχιά επιτυχιών.

Στο ίδιο τουρνουά ο Νότης Σωτηρόπουλος, μετά από 3 νίκες έφθασε μέχρι τα προημιτελικά της κατηγορίας ανδρών 40+, ενώ και η Ηλέκτρα Κόλλια προκρίθηκε στον 2ο γύρο της κατηγορίας γυναικών. Επίσης συμμετείχαν η Ειρήνη Βαβουράκη και η `Αρτεμις Σωτηροπούλου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο.Α. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Με τρεις παρουσίες από τους `Αλκη Κουκοβίνη, Νότη Σωτηρόπουλο και `Αρτεμις Σωτηροπούλου, συμμετείχε ο `Ομιλός μας στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ο.Α. Αγίων Αναργύρων. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Νότης Σωτηρόπουλος, ο οποίος με συμπαίκτη τον αθλητή του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων, Διαμαντή Καλογερόπουλο, μετά από 2 νίκες έφθασε μέχρι τα ημιτελικά της κατηγορίας διπλού ανδρών.

Το ΔΣ του Ο.Α. Ζωγράφου συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες και εύχεται σε αυτούς αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας καλή πορεία στους επόμενους αγώνες, που θα γίνουν το φθινόπωρο.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top