ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΝΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΝΣ Ελληνικού. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες των δύ Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΝΣ Ελληνικού. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες των δύ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΝΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΝΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΝΣ Ελληνικού. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες των δύο  Ομίλων, ηλικίας 8 έως 16 ετών.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ,  γέμισε από παιδιά γεμάτα όρεξη για τέννις, τα οποία μέσα από πολλούς αγώνες που έπαιξαν, απέκτησαν χρήσιμες εμπειρίες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αθλητές άλλου συλλόγου  και διαπίστωσαν ότι το τέννις, ακόμη και σε επίπεδο αγώνων, πρέπει να είναι, πάνω απ’όλα, διασκέδαση, αφού το αποτέλεσμα σε τέτοιες συναντήσεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

`Ολα τα παιδιά που αγωνίστηκαν δήλωσαν πολύ ενθουσιασμένα από τους αγώνες, ενώ οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους, συνδυάζοντας παράλληλα ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό.

Η φιλική συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από τη  Γιάννα Πετροπούλου και τον Κώστα Σταμέλο, ενώ πολύ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι αθλήτριες του Ομίλου μας Φωτεινή Ψαρρά και Μαρία Μαυρίκα. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε θερμά που αφιέρωσαν την Κυριακή τους για την επιτυχημένη συνάντηση.

Τα παιδιά του Ομίλου μας, από τα τμήματα Junior και επιπέδων της Ακαδημίας που συμμετείχαν είναι οι: `Αννα Βασιλείου, Ανδριάνα Βελάνα, Ειρήνη Θεοδωρίδη, Σταυρούλα Πολύζου, Γιάννης Πούτος, Ορφέας Τσουμάνης, Νικόλας Σιδέρης, Γιάννης Μιχαλάκης, Γιώργος Λιακατάς Διονύσης Αρβανίτης, Αλέξανδρος Χονδρονικολής, Χάρης Πλακούτσης, Μελία Γιαννοπούλου, Στεφανία Σωτηροπούλου, Οδυσσέας Αθανασιάδης,  Ειρήνη Βισβίκη, Νίκος Βισβίκης,  Ειρήνη Αρβανίτη και Μαρία Ψυρρή, ενώ τον `Ομιλό μας ενίσχυσαν και οι δύο κόρες της Γιάννας Πετροπούλου, Μικαέλα και Μαριλίζα.

Θα προσπαθήσουμε σύντομα να υλοποιήσουμε και άλλες τέτοιες φιλικές συναντήσεις τόσο για τους μικρούς όσο και για τους ενηλίκους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top