ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριε Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριε Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου μας η φιλική συνάντηση του Ο.Α. Ζωγράφου με τον ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες των δύο  Ομίλων, ηλικίας 8 έως 16 ετών.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ,  γέμισε από παιδιά που διασκέδασαν αλλά παράλληλα, μέσα από πολλούς αγώνες που έπαιξαν, απέκτησαν χρήσιμες εμπειρίες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αθλητές άλλου συλλόγου και διαπίστωσαν ότι το τέννις, ακόμη και σε επίπεδο αγώνων, είναι πάνω  απ’όλα διασκέδαση, αφού το αποτέλεσμα σε τέτοιες συναντήσεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Οι αφανείς ήρωες/γονείς από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους, συνδυάζοντας παράλληλα ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό.

Η φιλική συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από τη  Γιάννα Πετροπούλου και την υπέυθυνη του Σπάρτακου Γλυφάδας Ζιζή Κουρογένη και στην άριστη διεξαγωγή της βοήθησαν σημαντικά ο Γιώργος Παντελής και ο Κώστας Σταμέλλος. Σε όλους αυτούς, που αφιέρωσαν την Κυριακή τους για την επιτυχημένη διοργάνωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας.

Τα παιδιά του Ομίλου μας, από τα τμήματα Junior και επιπέδων της Ακαδημίας που συμμετείχαν είναι οι: Γιώργος Λιακατάς, Ηλίας Αγαδής, Χρήστος Δεληγιαννίδης, Διονύσης Αρβανίτης, Αλέξανδρος Χονδρονικολής, Χάρης Πλακούτσης, Μελία Γιαννοπούλου, Στεφανία Σωτηροπούλου, Κυριακή Κατσιρούμπα, Νάσια Ψυροπούλου, Ειρήνη Βισβίκη, Νίκος Βισβίκης,  Βίκη Ζευγολατάκου, `Αγγελος Ροδόπουλος, Μαρία Ψυρρή και Νίκος Μιχαλάκης, ενώ τον `Ομιλό μας ενίσχυσαν και οι δύο κόρες της Γιάννας Πετροπούλου, Μικαέλα και Μαριλίζα.

Θα προσπαθήσουμε σύντομα να υλοποιήσουμε και άλλες τέτοιες φιλικές συναντήσεις για τους ενηλίκους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top