ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Reviewed by Momizat on . Συλλέγοντας πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες και κυρίως διασκεδάζοντας την συμμετοχή τους σε πολλούς αγώνες οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, το Σάββατο 19 Νοεμ Συλλέγοντας πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες και κυρίως διασκεδάζοντας την συμμετοχή τους σε πολλούς αγώνες οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, το Σάββατο 19 Νοεμ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συλλέγοντας πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες και κυρίως διασκεδάζοντας την συμμετοχή τους σε πολλούς αγώνες οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 20162016 έλαβαν μέρος σε μία ακόμη φιλική συνάντηση με τους αθλητές και αθλήτριες του πάντα φιλόξενου και φίλου συλλόγου ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Και αυτή η φιλική συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από την προπονήτρια του Ομίλου μας κ. Ιωάννα Πετροπούλου και την υπεύθυνη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. Ζιζή Κουρογένη, στις οποίες απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας για την επιτυχημένη διοργάνωση και τις ευχαριστούμε θερμά αφού για μία ακόμη φορά αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να διοργανώσουν, απόλυτα επιτυχημένα, την συνάντηση αυτή.

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι στα παιδιά του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες, παίζοντας αρκετά παιχνίδια απέναντι σε διαφορετικούς αντιπάλους.

Τα παιδιά του Ομίλου μας, από τα τμήματα Junior και επιπέδων της Ακαδημίας που συμμετείχαν είναι οι: Χρήστος Δεληγιαννίδης, Γιάννης Μιχαλάκης, Χάρης Πλακούτσης, Σταύρος Ψυρόπουλος, Ναταλία Αργυράκη, ,Σοφιάννα Ηλιάδη, Ανδριάνα Σωτηροπούλου, Στεφανία Σωτηροπούλου, Κυριακή Κατσιρούμπα, Ειρήνη Παρασκευοπούλου, Νάσια Ψυροπούλου.

`Ολα τα παιδιά του Ομίλου μας καταχάρηκαν την εμπειρία αυτή, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες φιλικές συναντήσεις, περιμένοντας με ανυπομονησία τους επόμενους αγώνες και σύντομα θα διοργανωθούν φιλικές συναντήσεις, για τους μικρούς μας αθλητές αλλά και για τους ενηλίκους, με τον σύλλογο του Ελληνικού καθώς και με τον Ο.Α. Κορωπίου.

web-glyfada

 

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top