Εσωτερικό πρωτάθλημα Ο.Α. Ζωγράφου 2022 Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος του Ο.Α. Ζωγράφου, βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν  στις κατηγορίες ΜΙΝΙ Στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος του Ο.Α. Ζωγράφου, βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν  στις κατηγορίες ΜΙΝΙ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Εσωτερικό πρωτάθλημα Ο.Α. Ζωγράφου 2022

Εσωτερικό πρωτάθλημα Ο.Α. Ζωγράφου 2022

Στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος του Ο.Α. Ζωγράφου, βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν  στις κατηγορίες ΜΙΝΙ και JUNIOR. Επίσης απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες.

Στους αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος, όλοι  οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διασκέδασαν και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σε όλους τους νικητές ο Ο.Α. Ζωγράφου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες ευχόμαστε ακόμη καλύτερη προσπάθεια στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΙΝΙ ΤΕΝΝΙS

1ος Βαγγέλης Δουμουλάκης, 2ος Ερμής Τσολακίδης 3οι Γιώργος Μπαρλιάεβ και Ιάσωνας Παπακωνσταντίνου

 

JUNIOR TENNIS

1ος Χρήστος Σαμιώτης, 2η Κατερίνα Βασάκου, 3ος Λεονάρδος Βλαμης

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΜΙΝΙ ΤΕΝΝΙΣ

Μάριος Λούντζης, Ανδρέας Βόρρης, `Αρης Δασκαλάκης, Θεοφάνης Βασάκος, Φίλιππος Σάλε, Θοδωρής Οικονόμου, Κυριακή – Βασιλική Οικονόμου, Θοδωρής Μυλωνάς, Μαρίλια Κοσμά, Νάγια Κατσίποδα και Θάνος Μπασιάς

 

JUNIOR TENNIS

Σοφία Βασάκου, Ειρήνη Θεοδωρίδη, Γιώργος Λαζάρου, `Αρης Λιακατάς, Ζωή Μουρλά, Στράτος Μουρλάς και Γιώργος Μπασιάς

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top