ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ Reviewed by Momizat on . Τα γήπεδα του Κορωπίου για μία ακόμη φορά αποδείχθηκαν πολύ φιλόξενα για τους αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Αντισφαί Τα γήπεδα του Κορωπίου για μία ακόμη φορά αποδείχθηκαν πολύ φιλόξενα για τους αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Αντισφαί Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Τα γήπεδα του Κορωπίου για μία ακόμη φορά αποδείχθηκαν πολύ φιλόξενα για τους αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου, αφού κατέκτησαν την 1η θέση σε δύο κατηγορίες.

Ο Σωτήρης Χατζής, κυριάρχος του πρωταθλήματος την τελευταία τριετία, στην κατηγορία ανδρών, στον τελικό νίκησε τον Γιώργο Κρικέλα με 6-1, 6-2, κατακτώντας την 1η θέση για τρίτη συνεχή χρονιά. Μάλιστα λίγο έλειψε ο τελικός να είναι αποκλειστική υπόθεση του Ομίλου μας, αφού ο Νότης Σωτηρόπουλος, στον ημιτελικό ηττήθηκε μετά από μεγάλη μάχη, διάρκειας σχεδόν 3 ωρών, από τον φιναλίστ Γ. Κρικέλα με 2-1 σετ (7-5, 6-7, 10-8 t.b.).

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο `Αλκης Κουκοβίνης, που επίσης συμμετείχε στο τουρνουά, ο οποίος πετυχαίνοντας τρεις νίκες, έφθασε μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά.

Στο διπλό ανδρών οι Σωτήρης Χατζής και Νότης Σωτηρόπουλος, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κατέκτησαν την 1η θέση, κερδίζοντας στον τελικό τον Βαϊο Σύρρο και τον Δημήτρη Τσάκαλη με 6-2, 6-1.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top