ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ Reviewed by Momizat on .   Ο Ιούλιος ήταν μήνας επιτυχιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από δ   Ο Ιούλιος ήταν μήνας επιτυχιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από δ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Ο Ιούλιος ήταν μήνας επιτυχιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από διάφορους ομίλους της Αττικής.

Η Ειρήνη Βαβουράκη κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία γυναικών στο όπεν του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων.

Ο Νίκος Ζάβαλης κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία ανδρών με μικρή αγωνιστική εμπειρία και την 2η θέση στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας της κατηγορίας ανδρών στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κορωπίου.

Στο ίδιο τουρνουά ο Νότης Σωτηρόπουλος κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία ανδρών.

Παράλληλα σε διάφορα τουρνουά είχαμε συμμετοχές αρκετών άλλων αθλητών μας, όπως ο Νίκος Φράγκος, ο  Γιώργος Βλάχος, ο  Δημήτρης Κατόπης και η  `Αρτεμις Σωτηροπούλου, που πέτυχαν αρκετές νίκες.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες τους και την καλή τους απόδοση στους αγώνες και ευχόμαστε οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας να έχουν και άλλες διακρίσεις στα επόμενα πρωταθλήματα του 2016, αφού η αγωνιστική περίοδος συνεχίζεται με πολλά τουρνουά, από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

20160716_223303 20160716_223358 20160715_230420 20160716_223010

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top