ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ Reviewed by Momizat on . Οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου και πάλι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν  από τους ομίλους και τα clubs της Αττικής. Η Ειρήνη Β Οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου και πάλι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν  από τους ομίλους και τα clubs της Αττικής. Η Ειρήνη Β Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο. Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α. Ζωγράφου και πάλι διακρίθηκαν σε διάφορα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν  από τους ομίλους και τα clubs της Αττικής.

Η Ειρήνη Βαβουράκη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία γυναικών στο όπεν του Ο.Α. Αγίων Αναργύρων, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Στο ίδιο τουρνουά ο Σωτήρης Χατζής και η Βάσια Σιμούλη κατέλαβαν την 2η θέση στην κατηγορία διπλού μικτού ύστερα από ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στο tiebreakτου 3ου σετ.

Επίσης ο Σωτήρης Χατζής κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία ανδρών άνω των 35 ετών στο τουρνουά του Ο.Α. Κερατσινίου.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες τους και ευχόμαστε και άλλοι αθλητές μας να διακριθούν στα επόμενα πρωταθλήματα του 2015 αφού η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top