ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Reviewed by Momizat on . Η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Σταύρο Μηλούλη και Δημήτρη Κατόπη, μετά από μεγάλη προσπάθεια έφθασε πολύ κοντά στην άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορ Η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Σταύρο Μηλούλη και Δημήτρη Κατόπη, μετά από μεγάλη προσπάθεια έφθασε πολύ κοντά στην άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Σταύρο Μηλούλη και Δημήτρη Κατόπη, μετά από μεγάλη προσπάθεια έφθασε πολύ κοντά στην άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού στον τελικό ηττήθηκε από την ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας, καταλαμβάνοντας τελικά την 2η θέση στην Γ’ κατηγορία. Θα πρέπει να επισημανθεί η εξαιρετική προσπάθεια των αθλητών του ομίλου μας στον ημιτελικό, όταν απέκλεισαν με 2-1 νίκες την ομάδα της Αθλητικής Ακαδημίας Βριλησσίων.

Στον Δημήτρη και στον Σταύρο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και αναμένουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τη νέα χρονιά. `Αλλωστε η ομάδα μας θαα ενισχυθεί με παίκτες από τη νέα γενιά  των αθλητών μας, όπως ο 13χρονος Γιώργος Λιακατάς, ο οποίος, παρόλο που ήταν έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας, δε μπόρεσε να αγωνιστεί φέτος γιατί δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top