ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016 Reviewed by Momizat on . Η γυναικεία ομάδα του Ομίλου μας, που συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Νότου της ΕΦΟΑ, με τις Κυριακή Τζαβέλλα και `Αρτεμις Σωτηροπο Η γυναικεία ομάδα του Ομίλου μας, που συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Νότου της ΕΦΟΑ, με τις Κυριακή Τζαβέλλα και `Αρτεμις Σωτηροπο Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016

Η γυναικεία ομάδα του Ομίλου μας, που συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Νότου της ΕΦΟΑ, με τις Κυριακή Τζαβέλλα και `Αρτεμις Σωτηροπούλου, πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο που αγωνίστηκε και την 9η συνολικά στην κατηγορία.

Η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Σωτήρη Χατζή, Νίκο Φράγκο και Φώτη Παναγούλια, μετά από μεγάλη προσπάθεια έφθασε μία ανάσα από την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού στον τελικό ηττήθηκε από την ομάδα του Α.Σ. Πεύκης, καταλάμβανοντας τελικά την 2η θέση στην Γ’ κατηγορία. Θα πρέπει να επισημανθεί η εξαιρετική προσπάθεια των τριών αθλητών του ομίλου μας στον ημιτελικό όταν απέκλεισαν με 2-1 νίκες την γηπεδούχο ομάδα της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και αναμένουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τη νέα χρονιά, αφού οι ομάδες μας θα ενισχυθούν με παίκτες από τη νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας.

diasillogiko-2016

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top