ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by Momizat on . Όπως μας πληροφόρησαν οι αρμόδιοι του Δήμου Ζωγράφου, τα δημοτικά γυμναστήρια, προς το παρόν, θα παραμείνουν κλειστά ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για Όπως μας πληροφόρησαν οι αρμόδιοι του Δήμου Ζωγράφου, τα δημοτικά γυμναστήρια, προς το παρόν, θα παραμείνουν κλειστά ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως μας πληροφόρησαν οι αρμόδιοι του Δήμου Ζωγράφου, τα δημοτικά γυμναστήρια, προς το παρόν, θα παραμείνουν κλειστά ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή άθληση των αθλουμένων  και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενημερωθούμε από τον Δήμο  για την ακριβή ημερομηνία λειτουργίας των γυμναστηρίων καθώς και για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν από τους αθλητές και προπονητές.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ) και της ΓΓΑ, σε πρώτη φάση, στις προπονήσεις μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι είναι 15 ετών και άνω (ημερομηνία γέννησης 2005 και προγενέστερη) και θα μπορούν να προπονούνται δύο αθλούμενοι ανά γήπεδο.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων και οδηγίες ως προς τα μέτρα πρόληψης κλπ.

ΤΟ ΔΣ του Ο.Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top