Άλλος ένας αθλητής μας συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ Reviewed by Momizat on . Οι εντατικές προπονήσεις του Δημήτρη Δεληγιαννίδης μέλους και αθλητή του Ομίλου μας, απέδωσαν καρπούς, αφού συμμετείχε με επιτυχία στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο τ Οι εντατικές προπονήσεις του Δημήτρη Δεληγιαννίδης μέλους και αθλητή του Ομίλου μας, απέδωσαν καρπούς, αφού συμμετείχε με επιτυχία στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο τ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Άλλος ένας αθλητής μας συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Άλλος ένας αθλητής μας συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Οι εντατικές προπονήσεις του Δημήτρη Δεληγιαννίδης μέλους και αθλητή του Ομίλου μας, απέδωσαν καρπούς, αφού συμμετείχε με επιτυχία στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε στις 8-11-2015.

Μετά τον τερματισμό του, ο Δημήτρης μας είπε ότι η συμμετοχή του και ο τερματισμός του στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και χαρακτήρισε την στιγμή του τερματισμού του στο Καλλιμάρμαρο ως μία από τις ομορφότερες αθλητικές του εμπειρίες.

Με την επιτυχή συμμετοχή του στον Κλασσικό Μαραθώνιο ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης έγινε ο τρίτος αθλητής ή προπονητής του Ομίλου μας που καταφέρνει κάτι τέτοιο, αφού προηγήθηκαν η προπονήτρια του Ομίλου μας Γιάννα Πετροπούλου και ο Σωτήρης Χατζής.

Ευχόμαστε τις επόμενες χρονίες να πολλαπλασιαστούν οι αλθητές του Ομίλου μας που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top