ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΗ Reviewed by Momizat on . Οι δύο μικροί αθλητές του Ομίλου μας Γιώργος Λιακατάς  και  Αλέξανδρος Χονδρονικολής έπαιξαν πολύ καλό τέννις στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Οι δύο μικροί αθλητές του Ομίλου μας Γιώργος Λιακατάς  και  Αλέξανδρος Χονδρονικολής έπαιξαν πολύ καλό τέννις στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΗ

Οι δύο μικροί αθλητές του Ομίλου μας Γιώργος Λιακατάς  και  Αλέξανδρος Χονδρονικολής έπαιξαν πολύ καλό τέννις στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο `Ομιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου.

Ο Γιώργος αρχικά, επιτυγχάνοντας τρεις νίκες, κατέκτησε την 1η θέση στο γκρουπ που αγωνίστηκε. Στη συνέχεια στους αγώνες που έγιναν μεταξύ των πρώτων όλων των γκρουπ, κατέκτησε την 3η θέση, ολοκληρώνοντας με αυτή την επιτυχία, την πολύ καλή προσπάθειά του.

Ο Αλέξανδρος, αγωνίστηκε επίσης πολύ καλά, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο γκρουπ που συμμετείχε και  φυσικά αποκόμισε πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο και τον Αλέξανδρο για την προσπάθειά τους.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top