ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ EΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Reviewed by Momizat on . Οι μικρότεροι αθλητές μας Γιώργος Λιακατάς και Αλέξανδρος Χονδρονικολής,  που αγωνίζονται στην κατηγορία έως 10 ετών, είχαν πολύ καλή παρουσία στα δύο τουρ Οι μικρότεροι αθλητές μας Γιώργος Λιακατάς και Αλέξανδρος Χονδρονικολής,  που αγωνίζονται στην κατηγορία έως 10 ετών, είχαν πολύ καλή παρουσία στα δύο τουρ Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ EΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ EΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι μικρότεροι αθλητές μας Γιώργος Λιακατάς και Αλέξανδρος Χονδρονικολής,  που αγωνίζονται στην κατηγορία έως 10 ετών, είχαν πολύ καλή παρουσία στα δύο τουρνουά που διοργάνωσαν ο Σ.Α. Ραφήνας και ο Α.Σ. Πέρα Φαλήρου.

Στο Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα του Σ.Α. Ραφήνας ο Γώργος και ο Αλέξανδρος,  αγωνίστηκαν πολύ καλά και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Στο ΟΡΕΝ που διοργάνωσε, ο Α.Σ. Πέρα Φαλήρου, οι δύο αθλητές του Ομίλου μας, τα πήγαν ακόμη καλύτερα, αφού ο Γιώργος κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλό του και ο Αλέξανδρος κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο που αγωνίστηκε.

Συγχαρητήρια Γιώργο και Αλέξανδρε. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top