Αγωνιστική δραστηριότητα 2η θέση για το Νότη Σωτηρόπουλο στο πρωτάθλημα ομάδων της Αθλητικής `Ενωσης Πόρτο Ράφτη Reviewed by Momizat on . Ο Νότης Σωτηρόπουλος με συμπαίκτη το γνωστό δημοσιογράφο και φίλο Βάϊο Σύρρο, κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που διοργάνωσε η Α.Ε. Πό Ο Νότης Σωτηρόπουλος με συμπαίκτη το γνωστό δημοσιογράφο και φίλο Βάϊο Σύρρο, κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που διοργάνωσε η Α.Ε. Πό Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » Αγωνιστική δραστηριότητα 2η θέση για το Νότη Σωτηρόπουλο στο πρωτάθλημα ομάδων της Αθλητικής `Ενωσης Πόρτο Ράφτη

Αγωνιστική δραστηριότητα 2η θέση για το Νότη Σωτηρόπουλο στο πρωτάθλημα ομάδων της Αθλητικής `Ενωσης Πόρτο Ράφτη

Ο Νότης Σωτηρόπουλος με συμπαίκτη το γνωστό δημοσιογράφο και φίλο Βάϊο Σύρρο, κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που διοργάνωσε η Α.Ε. Πόρτο Ράφτη. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ομαδικό, και  συμμετέχουν ομάδες αποτελούμενες από δύο παίκτες. Κάθε συνάντηση  μεταξύ των ομάδων, περιλαμβάνει δύο μονούς αγώνες και ένα διπλό και νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που πετυχαίνει τουλάχιστον δύο νίκες.

Ο Νότης και ο Βάϊος, ο οποίος, είναι πάρα πολύ καλός τενίστας , με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, σχημάτισαν μία πολύ δυνατή ομάδα, με το όνομα  «Ο,ΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ» και ξεκινώντας ως αουτσάϊντερ, έφθασαν μέχρι τον τελικό.

Στον 1ο γύρο νίκησαν τους «ΧΑΛΑΡΟΥΣ» με 3-0, στον 2ο γύρο νίκησαν τους  «ALBION» (Νο 4 του ταμπλώ) με 2-1, στον ημιτελικό νίκησαν τους «TOP SPINNERS»  (Νο 2 του ταμπλώ) με 2-1, ενώ στον τελικό ηττήθηκαν από τους  «BLACK MAMBA» (Νο 1 του ταμπλώ)  με 2-1.

Συγχαρητήρια στο Νότη και στον Βάϊο για την επιτυχία τους, και ευχόμαστε  ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο αντίστοιχο τουρνουά που θα γίνει το καλοκαίρι του 2020.

 

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top