1η θέση για τον ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ στο πρωτάθλημα της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη Reviewed by Momizat on . Νέα επιτυχία για τον Σωτήρη  Χατζή, ο οποίος με συμπαίκτη το γνωστό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που Νέα επιτυχία για τον Σωτήρη  Χατζή, ο οποίος με συμπαίκτη το γνωστό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που Rating: 0
You Are Here: Home » Ανακοινώσεις » 1η θέση για τον ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ στο πρωτάθλημα της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη

1η θέση για τον ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗ στο πρωτάθλημα της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη

Νέα επιτυχία για τον Σωτήρη  Χατζή, ο οποίος με συμπαίκτη το γνωστό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα ομάδων (Davis Cup), που διοργάνωσε η Α.Ε. Πόρτο Ράφτη. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ομαδικό, στο οποίο  συμμετέχουν ομάδες, αποτελούμενες από δύο παίκτες. Κάθε συνάντηση  μεταξύ των ομάδων, περιλαμβάνει δύο μονούς αγώνες και ένα διπλό και νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που πετυχαίνει τουλάχιστον δύο νίκες.

Ο Σωτήρης και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος, σημειωτέον, είναι πάρα πολύ καλός τενίστας, σχημάτισαν μία πολύ δυνατή ομάδα, που δεν είχε αντίπαλο και κατέκτησαν, δίκαια, την 1η θέση, χωρίς να χάσουν ούτε σετ.

Συγχαρητήρια στο Σωτήρη και στον Τριαντάφυλλο για την επιτυχία τους.

Leave a Comment

© 2014 Τέννις Ζωγράφου

Scroll to top